Velkommen

SSP er sertifisert som en miljøfyrtårn bedrift.

SSP (Stein Sørensen Persontransport) utfører det meste innenfor persontransport.
Både i vårt kjerneområde, i Troms, og på lengre oppdrag for våre kunder.

Kontakt oss gjerne for spørsmål, behovsavklaring eller pristilbud.

 

Festivaler og store arrangementer
Vi dekker behovene
Med en stor og variert kjøretøypark kan vi dekke alle behov. Våre taxier, minibusser, store busser og selskapsvogner/”limousiner” disponeres da for å fylle kravene til logistikken.

Større arrangementer/festivaler
Her er det gjerne store behov for transfer til/fra flyplass og hotell, fra hotell til konsert/messehall og tilbake til hotell/restaurant. I tillegger det ofte andre transportbehov som for eksempel til utflukter.
Her er gjerne ulike løsninger påkrevd, varierende fra eksklusiv persontransport til befordring av store grupper og utstyr.

Vi planlegger og utfører all transport
Vi kan ta oss av all transportlogistikken ved slike komplekse oppdrag. Fra planleggingsstadiet og trafikkledelse til selve transportutførelsen. Vi kan også samlokalisere oss med arrangørene i nødvendige perioder

Transfer/Exclusive transfer
Vi utfører transfer som T/R hotel/flyplass/hurtigrute/cruiseskip og annet.
Vi stiller også med eksklusivt kjøretøy om ønskelig.

Langturer, utflukter og sightseeing
Minibusser og busser
Minibussene tar 16 personer og har god plass til bagasje. Alternativt kan de frakte 2 rullestoler og 10 passasjerer. Våre store busser rommer inntil 50 passasjerer.

Sightseeing
Våre sightseeingbusser har ekstra store vindusflater. De er i tilegg utstyrt med og mikrofon og høytaleranlegg klart for guiding om bord.

Funksjonshemmede og syke
Flere av våre kjøretøy er innredet for transport av funksjonshemmede, og brukes blant annet til skoleskyss og andre oppdrag der det er spesielle behov. Bilene er også tilpasset transport av sykehussenger.

Trygt frem – trygt hjem!
Gjennom over 40 år med vedvarende oppdrag for det offentlige, og et stadig voksende privatmarked, har vi vist vår fagkompetanse og seriøsitet. Vi setter kvalitet og trygghet i førersetet. Og det gjenspeiles i vår leveregel nr 1: Trygt frem – trygt hjem!

Våre samarbeidspartnere

Kontakt oss

Tel.: 776 30000, faks: 776 57278
Postboks 2229, 9268 TROMSØ

Organisasjonsnummer NO: 980 499 944 MVA

OPPHAVSRETT © STEIN SØRESEN PERSONTRANSPORT AS 2011